Over ons

Wat doen we?

Be-security staat in eerste instantie voor veiligheid, maar verdient ook zijn sporen met het installeren van elektriciteit.
Be-security beschikt over een uitgebreid gamma producten en een uitgebreide kennis die zowel aan een residentiële woning, een winkel of een bedrijf kan beantwoorden. Wij bieden verschillende diensten aan waaronder het installeren van alarmsystemen, inbraakbeveiliging, camerabewaking, IP-toepassingen, branddetectie, blussystemen, blusapparaten, toegangscontrole videofoon – parlofoon en daarbij ook de installatie van elektriciteit en data-bekabeling.

 

Wat is onze missie?

Wij leveren onze producten altijd op maat. De klant komt dan ook nooit voor onaangename verrassingen te staan. Een persoonlijke benadering van elk project maakt Be-security uniek in deze sector. Door de begeleiding van de klant worden de huidige en de eventuele toekomstige behoeftes samen bepaald. Een belangrijke troef voor Be-security is snel en gericht in te kunnen spelen op een probleem. Door een permanente bereikbaarheid kan een technisch probleem vaak meteen opgelost worden. Naargelang het concept en de noden van de klant passen wij onze voorstellen aan zodat we een systeem ontwerpen dat een perfect evenwicht vormt tussen kwaliteit, service en betaalbaarheid. De combinatie van deze drie elementen is onze grote uitdaging en dit realiseren wij door verschillende technieken en disciplines te integreren met het oog op perfectie.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Handshake

Een overzicht van onze diensten

Alarmsystemen & Inbraakbeveiliging

Heb jij soms ook een onveilig gevoel thuis? Of vrees je dat er waardevolle apparatuur uit je bedrijf gestolen kan worden? Wij helpen je graag verder met onze alarmsystemen en optimalisaties omtrent inbraakbeveiliging. Contacteer ons en dan doen wij een suggestie over de manier waarop we jou kunnen helpen.

Elektriciteitswerken & Data-bekabeling

Nieuwbouw, renovatie, vervanging van oude installaties. Een elektrische installatie is in analogie met het bedrijf aan evolutie onderhevig. Soms zijn grotere uitbreidingen in het bedrijf noodzakelijk daar de toegevoegde technologie andere implementaties verwacht. Be-Security realiseert uw nieuwe installatie en waakt over de nodige controles, onderhoud en herstellingen.

Camerabewaking & IP-toepassingen

Wij voorzien jouw huis of bedrijf van camera's die een oogje in het zeil houden tegen inbrekers. Deze beelden kan je dan (her)bekijken en via een IP-adres raadplegen om zo constant op de hoogte te zijn van wat er op de locatie gebeurt.

Branddetectie, Blussystemen & Blusapparaten

Veiligheid gaat niet enkel om camera's en alarmsystemen. Zonder een goede beveiliging tegen brand sta je nergens.Wij voorzien jouw kantoor of huis van branddetectiesystemen en blusapparaten om je zo te beveiligen tegen ongewenste brand.

Video- & Parlofoon

Wens je te weten wie er aan de deur staat wanneer de bel afgaat? Dan installeren wij graag een video- of parlofoon zodat jij vanuit het comfort van je huiskamer kan beslissen wie je wel of niet binnenlaat.

Doe ik het zelf?

Heb je er ooit aan gedacht om zoveel mogelijk zelf te doen en alleen voor bepaalde zaken beroep te doen op een specialist? Ja? Dan is be-security de juiste match voor u. Zowel voor uw beveiliging als voor de elektriciteit.

Update rond het Corona virus (COVID-19)

Beste klant, Momenteel verkeren we met ons allen in een moeilijke tijd. Geruststellend is dat onze beveiliging daar geen hinder van ondervindt. Om de dienstverlening optimaal te houden blijven we telefonisch en per mail bereikbaar. Werken zoals installaties, uitbreiding, grote herstellingen en onderhoud worden momenteel uitgesteld tot half april. Mocht u een dringend probleem hebben met uw installatie dan zal de nodige interventie ingepland worden. Bij interventies wordt contact met de klant vermeden en worden de nodige maatregelen genomen om het werk veilig uit te voeren. Wij blijven steeds bereikbaar om toekomstige werken te bespreken, afspraken te maken voor uitvoering van de werken, enz… Met de huidige communicatiemiddelen kunnen we u zelfs verder helpen om een offerte uit te werken. Ons volledig team wenst u het allerbeste voor de komende periode en hopen u snel terug van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Daniel Simoens info@be-security.com Tel 024608556