Doe ik het zelf

Doe ik het zelf?

Heb je er ooit aan gedacht om zoveel mogelijk zelf te doen en alleen voor bepaalde zaken beroep te doen op een specialist? Ja? Dan is be-security de juiste match voor u. Zowel voor uw beveiliging als voor de elektriciteit.

U geeft zelf aan wat u wenst te doen en wat u door ons wil laten doen. Allemaal op maat van jouw ervaring, budget en tijd. Wij verzorgen de rest.

Alle wettelijke aspecten zullen wij volledig voor u waarnemen. Vanaf het opmaken van uw beveiligingsplan tot de keuring van de elektriciteit.

Ook de beveiliging kunnen wij vooraf programmeren, u doet de bekabeling en de installatie, wij komen voor de indienststelling en de volledige controle. Indien gewenst kunnen wij ook vooraf op de werf komen om het project te bespreken en de nodige installatie-instructies mee te geven.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Deel via onderstaand formulier enkele gegevens over jouw project met ons en dan helpen we je geheel vrijblijvend verder.

Update rond het Corona virus (COVID-19)

Beste klant, Momenteel verkeren we met ons allen in een moeilijke tijd. Geruststellend is dat onze beveiliging daar geen hinder van ondervindt. Om de dienstverlening optimaal te houden blijven we telefonisch en per mail bereikbaar. Werken zoals installaties, uitbreiding, grote herstellingen en onderhoud worden momenteel uitgesteld tot half april. Mocht u een dringend probleem hebben met uw installatie dan zal de nodige interventie ingepland worden. Bij interventies wordt contact met de klant vermeden en worden de nodige maatregelen genomen om het werk veilig uit te voeren. Wij blijven steeds bereikbaar om toekomstige werken te bespreken, afspraken te maken voor uitvoering van de werken, enz… Met de huidige communicatiemiddelen kunnen we u zelfs verder helpen om een offerte uit te werken. Ons volledig team wenst u het allerbeste voor de komende periode en hopen u snel terug van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Daniel Simoens info@be-security.com Tel 024608556